IJstraining, wim hof methode

Niet iedereen wordt enthousiast van het idee om in een bak ijs te gaan zitten. Dat is het uiteindelijke doel ook niet. IJstraining kan onderdeel zijn van het proces dat nodig is om persoonlijke- of gezondheidsproblemen op te lossen.

Hans Emmink is getraind door Wim Hof als instructeur voor de Wim Hof Methode. Deze Wim Hof methode bestaat uit drie kenmerken: koude, ademhaling en mindset. De methode kenmerkt zich door eenvoud en effectiviteit en is wetenschappelijk bewezen.

Stel, je staat onder spanning ten gevolge van stress. Dat kan werk gerelateerd, persoonlijk of beide zijn. Door deze spanning verkrampen je spieren en adem je niet meer goed. Hierdoor krijg je allerlei lichamelijke en geestelijke klachten. Door middel van coaching op maat leer je hoe je om kunt gaan met stress. Je leert om niet lichamelijk op stress te reageren. Je leert je lichaam te reageren hoe jij dat wilt. Een bak ijs deert je dan niet meer.

Of je wilt je immuunsysteem verbeteren. In deze tijd zijn we gewend aan comfort. Warme douches, hoge temperaturen thuis en dikke truien zijn onze antwoorden op kou. Met de Wim Hof methode kun je leren je autonome zenuwstelsel en bijhorende immuunsysteem te beïnvloeden. Griep en verkoudheid behoren daardoor tot het verleden. 

Je lichaam kan meer dan je denkt!

Diciplines van Emmprove

IJstraining

Verbeter je immuunsysteem en leer met stress om te gaan door middel van kou.

Meditatie

Waar je aandacht is, daar ben je. Leer te leven in het hier en nu met mindfulness.

Yoga

Adem en lichaam beheersen met yoga oefeningen. Kom tot rust door lichaamsbeweging.

Reiki

Wat extra energie kan iedereen wel gebruiken. Reiki helpt bij ontspanning, verwerking en gemoedstoestand.
Copyright © 2024 Emmprove | Gerealiseerd door: ACF Bentveld