Over

Hans was één van de 26 die samen met Wim Hof en Robert Bridgeman de Kilimanjaro beklom binnen 48 uur in korte broek. Deze groep bestond uit mensen met reuma, MS, kanker en ziekte van Crohn. Deze laatste ziekte heeft hij zelf, maar sinds zijn kennismaking met de Wim Hof en Bridgeman methode gebruikte hij nagenoeg geen medicatie meer. De Wim Hof Methode is inmiddels ook bewezen op wetenschappelijk niveau.

Hans is een sporter en instructeur voor Lichter Leven (Mindfulness), Yoga en IJstrainingen. Zijn ervaring met de methodes, daadkracht en klik met het bedrijfsleven maakt dat hij uitermate geschikt is als business coach. Hij wil zijn ervaring en opleiding inzetten om andere mensen te helpen met een samengesteld programma. 

Zelfs bedrijven als Google en Navy Seals hebben hun eigen mindfulness programma voor hun werknemers. Onderdelen van meditatie, yoga en ijstraining komen daarin terug. Een werknemer in balans is een productieve werknemer.

Wil jij weten of het programma voor jou of je werknemers iets is? Neem contact op met Hans voor een vrijblijvend gesprek.

Diciplines van Emmprove

IJstraining

Verbeter je immuunsysteem en leer met stress om te gaan door middel van kou.

Meditatie

Waar je aandacht is, daar ben je. Leer te leven in het hier en nu met mindfulness.

Yoga

Adem en lichaam beheersen met yoga oefeningen. Kom tot rust door lichaamsbeweging.

Reiki

Wat extra energie kan iedereen wel gebruiken. Reiki helpt bij ontspanning, verwerking en gemoedstoestand.
Copyright © 2023 Emmprove | Gerealiseerd door: ACF Bentveld